Máte chuť na nejakú sviežu nátierku na raňajky? Vyskúšajte túto jednoduchú a ľahkú tvarohovo redkvičkovú nátierku. Čo sa týka času potrebného na jej prípravu, nie je veľmi o čom hovoriť, vyžaduje si to minimum času.
Minule sme z nej pripravili dvojitú dávku spolu aj s inými nátierkami pre našu návštevu (bola ešte aj klasická vajíčková a rybacia). Mysleli sme si, že nám trochu ostane aj na raňajky. Úplne sa ale za všetkým zaprášilo a na raňajky sme mohli mať chlieb s maslom :) No zas na druhej strane sme radi, že chutilo.


POTREBUJEME
250g jemného tvarohu (nie hrudkovitý)
4-5 redkvičiek
pierka jarnej cibuľky
soľ

POSTUP
Redkvičku nastrúhame na veľkom strúhadle. Pierka cibuľky nakrájame na menšie kolieska, trochu si z nich odložíme na finálne ozdobenie. A všetko aj so soľou zmiešame. Podávame ideálne na chrumkavom čerstvom pečive.



